Android MainActivity indításával probléma?
üdv. Az lenne a gondom,hogy van egy activity ami fullscreen -re van állítva, egy imageview van rajta meg egy szöveg. Amikor indítom (emulátornál és telefonon is látszik) egy tizedmásodpercre előjön egy fehér háttér és rajta egy zöld android logó meg a tetején a status barral, majd átvált a normális általam megadott layout -ra. Azt szeretném eltüntetni.
nekem a fullscreen beállítás a gyanús. Ezzel van megoldva: WindowCompat.setDecorFitsSystemWindows(window, false)
találtam eg yilyen megoldást is, ezzel is rossz:
val decorView = window.decorView
decorView.systemUiVisibility = View.SYSTEM_UI_FLAG_IMMERSIVE_STICKY or View.SYSTEM_UI_FLAG_FULLSCREEN
Rájöttem a megoldásra. Beírom,hátha valakinek még egyszer segíthet.
A style ba kell betenni a
<item name="android:windowFullscreen">true</item>
értéket. A kódba beállított fullscreen ezek szerint nem írja felül a style-t (pedig eddig úgy tudtam igen :( ) és először lefut a style beállítása és utána a kódba betett fullscreen beállítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!