Keresek ténylegesen csak 8 órás Java fejlesztői munkahelyet. Tudnátok céget ajánlani?
Olyan munkahelyet keresek Java fejlesztőként, 10 év tapasztalattal, ahol a 8 óra tényleg csak 8 óra, és nincs olyan, hogy +1 óra kötelező ebédidő, túlterhelés, rossz munkaszervezés miatti nem fizetett hétköznapi túlórák, hétvégi bedolgozás, munkaidőn kívüli riasztás, munkaidőn túli meetingek más időzónákkal, stb., stb.
Tudtok mondani ilyen cégeket?
1:
Van olyan amerikai multi, ahol mindenkinek van 1 óra kötelező ebédidő, ott ez a része nem csapatfüggő, de pl. hétvégi deploy csak azoknál, akiknek a szoftvere hétköznap nonstop működésű, viszont a munkaidőn kívüli meeting majdnem minden csapatra jellemző.
Szóval valamennyire azért cég függő is, de egy része tényleg csapat függő.
"Van olyan amerikai multi, ahol mindenkinek van 1 óra kötelező ebédidő"
Melyik multi ez?
Hát cégfüggő, de én eleve úgy interjúzok, hogy legyen rugalmas a munkaidő. Azaz ha 9:30-kor érkezek (mert pl. edzésről jövök) vagy 16-kor távozok, mert programom van, ne legyen probléma belőle.
Meg eleve a kötetlen munkarend a legjobb szerintem, ami papíron 40óra/hetet ledolgozol, de kvázi magad döntöd el, hogy mikor és hogyan. Voltam ilyen munkarendben is, igaz itt két hetente volt opcionálisan egy napi iroda, mert spring planninget személyesen tartottuk. De volt kivétel, mikor kolléga balatonnál töltötte a nyarat és onnan connectelt be. :)
Bár ezt a kérdést nem itt kell feltenned. Hanem az adott fejvadász cégnak és/vagy HR-esnek interjúkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!