Hogyan lehetséges hogy egy konzolnak nincs ip cimje?
Figyelt kérdés
én azt hittem a világon mindennek van ip cimje2023. ápr. 20. 17:30
1/8 anonim válasza:
Minden hálózatra csatlakozó eszköznek van, mert ez azonosítja be. Miből gondolod, hogy nincs? A hálózati beállításaiban valószínűleg le is tudod kérdezni.
2/8 anonim válasza:
Annak van IP címe, akinek egy DHCP kiszolgáló kiosztott, vagy saját hatáskörben magára vett egyet. Egészen pontosan miből gondolod hogy nincs IP címe?
3/8 anonim válasza:
"én azt hittem a világon mindennek van ip cimje"
Csak annak van IP címe ami hálózatra csatlakozik/csatlakoztatható (az az van hálózati interfésze lan/wi-fi mobil hálózat, stb)
Csatlakoztatva van pl wi-fi LAN?
Ha igen akkor a routerben meg tudod nézni,
ha nem akkor meg miről beszélsz?
4/8 anonim válasza:
Nekem sincs ip cimjem... akkor most mi van? nem is létezem?
6/8 A kérdező kommentje:
csatlakoztatva van igen a lan kábel
2023. ápr. 20. 21:02
7/8 anonim válasza:
Ott van a képen: Manuális, statikus, azaz neked kell kézzel megadnod. Gondolom kiválasztható a DHCP is, hogy a router osszon neki.
8/8 anonim válasza:
Válaszd a DHCP-t (automatic) és ne piszkáld, úgyse értesz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!