Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A Visual Studioban felül...

A Visual Studioban felül közép tájt van egy zöld háromszög, ott azt írja nekem hogy : Attach... Ezt hogy tudom át állítani úgy hogy azt írja: Start?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 17. 12:54
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja,és 2019-es
2023. ápr. 17. 12:58
 2/4 edemmester ***** válasza:
Egy projekt van megnyitva, vagy csak egy önálló kódfájl?
2023. ápr. 17. 13:57
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát úgy van hogy meg nyitottam az alkalmazást majd a

Open a local folder

Utána a mappát kiválasztottam és abból meg nyitottam a txt. Így meg jelent a szöveg ami kell

(iskolai feladat a könyvből, csak ott nem írják részletesen hogy mit kell csinálni)

2023. ápr. 17. 14:12
 4/4 edemmester ***** válasza:
67%

TXT fájlt nem fogsz tudni futtatni. Hozz létre egy projektet azzal a programnyelvvel amivel dolgozni szeretnél, és azt gond nélkül le fogod tudni futtatni.

Bár nem tudom hogy pontosan mit kaptál, de néhány általános tipp:

- Ha egy kész projektet kaptál az iskolából, akkor keresd meg a mappájában található projektfájlt és próbáld megnyitni azzal.

- Ha csak egy kódrészlet egy szövegfájlban, akkor másold be egy új projektbe.

- Ha pedig a szövegfájlban eleve nem kód van, akkor eleve nem tudsz mit lefuttatni rajta.

Írok privátot, ha elküldöd a mappát amivel próbálkozol, vagy egy screenshotot hogy mit látsz, akkor szívesen megpróbálok pontosabban is segíteni, vagy irányba állítani.

2023. ápr. 17. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!