Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » OKJ-s szoftverfejlesztő...

OKJ-s szoftverfejlesztő tanfolyammal mik a tapasztalatok, vizsga után mennyire könnyen lehet elhelyezkedni a szakmában?

Figyelt kérdés
A Ruandernél végeztem el tavaly a szoftverfejlesztő OKJ-s tanfolyamot. Mik az esélyek elhelyezkedni a szakmában az itt kapott papírral/tudással? Mire kell figyelni? A viszonylag gyenge angol tudás mennyire nehezíti meg a helyzetet?

2023. ápr. 9. 16:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
20%

az angoltudás hiánya probléma

a szakmában el tudsz helyezkedni akár papír nélkül is ha érted a dolgod

2023. ápr. 11. 07:39
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Okj papír nem ér sokat. Diploma érne ténylegesen valamit az első munkahelyeden. Plusz valszeg 0 tapasztalatod van szóval kiemelkedőnek kell lenned ahhoz hogy ne egy egyetemi gyakornokot alkalmazzanak helyetted.

Angol nagy gond, a programozás nyelve az angol, minden jó forrás angolul van.

Multiknál pedig fontos hogy tudj is kommunikálni.

2023. ápr. 11. 08:02
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Én simán OKJ-val eltudtam helyezkedni egész könnyen és több ajánlatot is kaptam, de azt hozzátenném hogy nekem nem csak az OKJról volt tudásom mert már nagyon régóta tanultam magamtól és szakközépbe jártam. Most kezdtem el kapni diákokat mint beosztottak egyik idén diplomázik de azt se tudja mi C#-ban a using vagy hogy egy SQL kódot hogyan kéne megírni...

Szóval szerintem az esélyed pont annyi hogy mennyire tudod a programozást, mert persze papír alapján könnyebben behívnak de ha ott kiderül nem tudsz semmit nem fognak felvenni

2023. ápr. 14. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!