Ugyanezt a python tanfolyamot hol lehet youtubon ingyen megtalálni?
2023. márc. 19. 16:19
3/11 A kérdező kommentje:
Magyarul kéremszépen
2023. márc. 19. 18:13
4/11 anonim válasza:
Ha programozni akarsz, akkor tanulj meg angolul is. Legalább olyan szinten hogy tudj utánaolvasni.
6/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Amikor programozok, mindent angolul írok. Bár az angolom nem tökéletes, időnként fordítókat használok a változónevekhez.
Tudom, hogy senki sem fogja megtekinteni a kódomat, és nem osztom meg senkivel, de mégis igyekszem, hogy minél szakmaibb legyen a kód, még akkor is, ha amatőr vagyok.
Az angol nyelv sajnos nem csak a programozásban, hanem minden területen fontos része az alapműveltségnek, és elengedhetetlen a világban való kommunikációhoz.
A programozás szempontjából különösen fontos az angol nyelv megtanulása. Ezért javasolt, hogy nézz videókat angolul, és az összes változó és függvény neve legyen angol a programodban. Kerüld a magyar változóneveket.
magyar=None
9/11 anonim válasza:
Jaja, tanulj meg angolul, akkor lesz egy halom ingyenes oktatóanyaghoz hozzáférésed youtubeon. Amúgy meg a tudás pénzbe kerül, más munkáját meg kell fizetned. Ha az általad linkelt oktatás érdekel, akkor fizesd ki. Gondolom szeretnéd, ha téged a saját munkádért is kifizetnének, nem?
10/11 A kérdező kommentje:
Nekem már késő Luke!
2023. márc. 20. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!