Miért tud két különálló VLAN-om egymással kommunikálni?
És ezt hogyan tudnám megoldani, hogy ne tudjanak egymással beszélni, de a redundancia is megmaradjon?
Mert gondoltam ACL-re, de azt mondták, hogy nem azzal kell, de még nem tanították meg azt, amivel kellene, így nem is tudom megoldani.
"de még nem tanították meg azt, amivel kellene, így nem is tudom megoldani"
Ilyen hozzáállással teljesen felesleges több energiát fektetned akármelyik IT területbe, mert aki várja a csodát (másoktól a segítséget) abból sosem lesz valódi szakember. Akkor tudsz érvényesülni ha képes vagy magadtól utána nézni a dolgoknak és megoldani a problémát. Ez nem általános iskola hogy a tanítóbácsi el fog mondani mindent amit pedig nem mondanak el azt nem tudod. Bekerülsz egy éles munkahelyre pályakezdőként a 90%-át érteni sem fogod mi miért van úgy ahogy, a készségeidre számíthatsz hogy önmagadtól rájössz és ha valamit fejleszteni kell beimplementálod. Épp ez a nagy érték informatikában és ezt fizetik meg, nem azt hogy valakinek a szájába kell rágni hogy mit csináljon, azok a minimálbéres melók.
2 keresés googlen és megkapod a választ a kérdésedre, hajrá!
nyilván az volt az első hogy rákerestem, de nem találtam semmi olyat, ami a hasznomra válhat
mindenhol acl-t javasoltak, nekem pedig nem az kell
és de, a tanár dolga az hogy tanít, annak nincs semmi értelme, ha beül órára a tanár és nem csinál semmit, mint ami jelenleg van, nem ezért kap fizetést
azért járok iskolába hogy más tanítson engem, mert magamat én is tudnám otthon
azért azt még megjegyzem, ha itt kérek segítséget akkor ne gyere már azzal, hogy guglizzak rá
ha elmegyek egy nyilvános wc-re se küldenek ki a kertbe hogy ott végezzem el a dolgomat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!