Hogyan vagy mivel lehet PNG-képfájl fájltípusát JPG-re megváltoztatni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 19:01
1/11 anonim válasza:
megnyitod
mentés másként
képformátum -> és kiválasztod amelyik szimpatikus
2/11 anonim válasza:
Paint-be megnyitod: Fájl > Mentés másként, fájl típusnál kiválasztod a jpg-t.
3/11 anonim válasza:
(csak: 1.6 MB!)
behívod (megnyitod vagy társítod a progihoz) a png képet, majd, Fálj menü > Mentés másként (Shift+Ctrl+F) Fájltípus -nál lenyitva a JPEG (*jpg..) válaszd ki és OK!
4/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2010. okt. 4. 19:09
6/11 anonim válasza:
Húúú mekkora trükk, kedves utolsó. Ezt mondd el a filmstudióknak is, mert a hülyék most renderfarmokat tartanak fent csak azért, hogy a nyersből nézhető formára konvertálják a videót, pedig csak át kell írni a nevét.
Gratulálok, Öné a nap hülyéje díj.
7/11 anonim válasza:
Szerintem kifigurázni a kérdező "szakmaiságát" nem elvetendő dolog, ráadásul berakta a programozás témakörbe, ami külön jó pont. 3 jó válasz után hadd lehessen már viccelődni.
8/11 anonim válasza:
Hát én nem vagyok meggyőződve arról, hogy az a válasz csak vicc. Milliószor eljátszottam már, hogy kértem egy screenshotot, erre küldenék a 2MB-os fájlt. Mondom .jpg-be már légyszi. Erre jön az új fájl kep.jpg néven, ami szintén 2MB és még hozzá is fűzi, hogy "nem értem, hogy így miért jobb". És ezt már mennyiszer eljátszottam... úgyhogy én nem vagyok meggyőzve arról, hogy csak vicc.
9/11 anonim válasza:
Szerintem aki képes átnevezni egy fájl kiterjesztését az tudja mit is jelent ez, szóval téged szivattak.
10/11 anonim válasza:
Hm.. látod erre nem gondoltam, mert rögtön felidegesítettem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!