Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Szerintetek egy 2.generációs...

Szerintetek egy 2.generációs laptoppal is lehet programozni?

Figyelt kérdés

Proci i7-2gen 2.9ghz

16gb ram

Nvidia geforce 555M 4gb

Most csöppenék bele a programozás világába, ez megfelelő lehet számomra, minden igényt kielégít a későbbiekben is?

2023. febr. 1. 07:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én egy Commodore 64-gyel is programoztam anno.
2023. febr. 1. 07:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Az oké, de a mai igényeknek megfelelhet ez a gép?
2023. febr. 1. 07:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mit és mennyi idő alatt akarsz csinálni, de alapvetően megfelel, főleg kezdőként, még sok is.
2023. febr. 1. 07:52
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
Hogy merült fel, hogy nem?
2023. febr. 1. 08:25
 5/8 vmg ***** válasza:

Teljesen megfelel, ha most kezded még sok is ahogy előttem is írták.

Az hogy a későbbiekben elég lesz e az a programozási területtől függ majd, de ezzel elég sok mindent meg tudsz csinálni.

2023. febr. 1. 08:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet

akár xt-n is

2023. febr. 1. 08:57
 7/8 anonim ***** válasza:
19%

Annyi értelme van a kérdésednek mint ha azt kérdezted volna hogy lehet-e ilyen játékon játszani.

Attól függ hogy MIT.

Pacman elfut egy régi laptopon GTA 6 ultra felbontásban pedig nem. Ugyanúgy tömböket feltöltögetni lehet szar gépen is de deep learning algotimusok nem fogsz futtatni.

Amugy meg ha csak most csöppensz bele a programozás világába én nem vennék valami anyabaszó gépet jó eséllyel úgyis feladod az első hónapban

2023. febr. 1. 09:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Megfelel, de ha ezt most vennéd meg, akkor szerintem inkább ne, mert régi gép, leharcoltságtól is függően könnyebben tönkremehet. Ha ilyened van, akkor egyelőre felesleges új laptopot venned, ha közben kiderül, hogy lassú, amire kell, akkor válthatsz még.
2023. febr. 1. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!