Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért nem működik a Python?

Miért nem működik a Python?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érettségire szeretnék megtanulni programozni, ezért letöltöttem a Pycharmot.

Amikor először telepítettem, még minden jól működött, ma azonban mikor megnyitottam azt írta nincs interpreter. Letöltöttem újra most már nem írja hogy nincs, viszont folyton felugrik egy ablak amin az áll hogy modify, repair, uninstall.

Mi lehet a probléma és hogyan tudnám orvosolni?

2023. jan. 18. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:
(Nyugtass meg, hogy ugye nem idén akarsz érettségizni?)
2023. jan. 18. 19:52
 2/5 anonim ***** válasza:

A helyzet az, hogy magától csak úgy nem fog semmi eltűnni a gépről.

Azt tudom javasolni, uninstalláld a PyCharmot is, meg a Pythont is. Majd mindkettőt telepítsd fel újra.

2023. jan. 18. 19:54
 3/5 A kérdező kommentje:
De idén szeretnék, a függvényekkel nincs baj, inkább csak ezzel a nyelvvel és nem használtam még az otthoni gépemen
2023. jan. 18. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:
65%

1. Letöltöd a Pythont

2. Letöltöd a Visual Studio Code-ot

3. Telepíted a VSC-be a Python és Pylance plugint

Ennyi.

2023. jan. 18. 20:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem akarok megint én lenni a bunkó megmondóember... de ha jól sejtem, emelt szint? Középnél úgy tudom, nincs programozás. Akkor miért nem olyan nyelvvel, és olyan környezetben csinálod, amit ismersz?
2023. jan. 18. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!