A html elemeket lehet úgy draggable-re tenni js-el, hogy nem csak egyet hanem többet is?
Itt le van írva hogy egyet hogyan lehet, és pl ha ide egy svg rajzot vagy ikont tettem a div-be, akkor is működik, de ha többet szeretnék tenni, pl különböző elemeket pakolászni azt nem tudom hogy kell. Vagy ahhoz már inkább canvas-t hozzak létre?
Jaa, ez nem volt nekem egyértelmű, hogy így szeretnéd.
És akkor az lenne a cél, hogy a diven belül lehessen csak mozgatni őket? Vagy több, a képernyőn mozgatható div-et szeretnél?
Az első esetben hasonló módon meg tudod írni a függvényeket, azzal a különbséggel, hogy a mozgásnál ellenőrzi, hogy benne van-e még a felső divben. A második esetben meg elég hasonló módon hozzá tudsz még adni ilyen mozgatható diveket, kicsit át kell hozzá írni a függvényeket, hogy le tudd tárolni mindegyik pozícióját
a képernyőn mozgatható div-et.
Köszi ha meg lehet csinálni és szokásos is így akkor neki is állok holnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!