Budapesten van olyan bolt ahol lehet angol programozással kapcsolatos könyveket venni?
Itt nem azokra gondolok, hogy "How to learn C#" hanem a nagyobb klasszikusokra, amik picit időtállóak.
pl:
Clean code
Grokking Algorithms
Effective Java
stb...
Tudom, mindegyik fent van a neten ingyen PDF-ben, de jobban szeretem a fizikális könyveket. Meg azt is tudom, hogy netről meg lehet rendelni simán, de szimplán kényelemesebb lenne számomra elmenni Budapesten egy boltba és nézelődni.
A clean code előző kiadásának van magyar kiadása is.
A kérdést nem értem. Vegyél egy iPadet, töltsd le a könyveket és olvasgass. Tartalékold a pénzedet arra a párra, amire IGAZÁN szükséged van, meg Udemy videókra. 20-30 ezer forint egy könyv, és túl sok kell belőlük ahhoz, hogy magyar pénzből mindet megvedd.
Látom nem értitek. Nem érdekel PDF verzió, sem magyar kiadás.
Az sem érdekel ha 50%al drágább mintha online rendelném. Tudom hogy amazonon használt opció kiválasztással a legolcsóbb, itthon meg kb ahhoz képest dupla annyi.
Az érdekel, hogy van-e olyan bolt Budapesten, ahova be lehet menni és találok ilyen könyveket.
4# Udemy kurzusokra nincs szükségem, az ilyen képzéseket meg cég amúgy is fizetné.
3# Köszi, de nem találtam ott és venni szeretnék nem kölcsönözni.
Volt olyan, hogy Műszaki Könyvesbolt. VI. kerület, Liszt Ferenc tér.
Nem tudom, hogy létezik-e még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!