Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Most kezdtem el egy magyar...

Most kezdtem el egy magyar honlapon tanulni magamtól itthon a python progot.Annál a témánál járok,hogy adatbekérés és műveletek. Adott ez a feladat aminek a második felét nem értem. Valaki esetleg érti?

Figyelt kérdés

A feladat:Írj egy programot, ami bekér egy számot a felhasználótól, és valamilyen matemataikai műveletek sorozataként generál és kiír a felhasználónak egy szerencseszámot!

A feladatot nem if-el,nem random függvénnyel kell megoldani.mert azokat még nem mutatta.

2023. jan. 10. 19:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10es

Számomra megdöbbentő,hogy valaki/valakik ilyen undorítóan rosszindulatúak legyenek,hogy a semmiért belekössenek valakibe csak azért,hogy kielégülten érezhesse magát.Egyből ki se jártam az általánost,fogyatékos vagyok,minden ami lehet,mert megmertem valamit kérdezni amiben nem voltam biztos,hogy a feladat szerzője pontosan erre gondolt.

Megdöbbentő sok ember.

Köszönöm,hogy legalább vannak értelmes emberek akik tudnak segítőkészen válaszolni.

2023. jan. 11. 11:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: sajnos, ez a net velejárója.

Egyesek keresik azokat az embereket, akikbe (bármilyen okból) bele tudnak kötni, illuzorikus önbizalmat próbálva építeni ezzel.

2023. jan. 11. 11:13
 13/15 anonim ***** válasza:
91%

9 - esnek:

"Bocsi de ez a feladat kb. ilyen ötödik osztályos szinten van."

És az miért fáj neked?

Ráadásul az sem kizárt, hogy a kérdező ötödikes egyébként.

De, ha mondjuk 40 éves, akkor is el kell kezdenie valahol/

Bocs kérdező az offolásért, de qurvára elegem van már az ilyenfajta népek toxikus megnyilvánulásából.

Ja, igen: képzeljétek trollok, egyetemi oktatóként, a C - t is egy printf - fel kezdem, az első szemeszteres (azaz, már nem ötödikes) hallgatókkal (sőt, az első órán még puszta számokat is passzolnak át egymásnak a frissen írt függvényeik, de mégis, 3 hónap alatt, heti 90 perc előadás és ugyanennyi gyakorlat mellett, az, aki beleteszi a munkát (úgy, hogy persze vannak más tárgyai is), simán eljut arra a szintre, hogy magabiztosan bánjon a láncolt listákkal is.

Pedig, 10 - 12 gyakorlattal korábban még csak egy számot a kódja a kódja.

2023. jan. 11. 15:08
 14/15 anonim ***** válasza:
*Pedig, 10 - 12 gyakorlattal korábban még csak egy számot kért be a kódja.
2023. jan. 11. 15:09
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Hiába tanulsz, a jelenlegi rossz gazdasági helyzet miatt bármikor kirúghatnak.
2023. jan. 11. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!