PLC programozó? Mennyire nehéz a tanfolyam? Elhelyezkedés a szakmával könnyű?
"szerintem elég keresett szakma lehet ha megnézel egy olyan oldalt ahol állást hirdetnek"
Hiába keresett szakma, mert a hírdetésben ízt szokták írni, hogy diploma, vagy azzal egyenértékű tudás. Te se gondolod komolyan, hogy egy kis tanfolyammal megtanulsz programozni. Ez egy hivatás, amit az ember éjjel-nappal álmában is csinál, nem azt jelenti, hogy elvégez egy tanfolyamot és csókolom. :)
Szóval ne a tanfolyamtól várj elismerést/elhelyezkedést, hanem utána képezd magad, gyakorolj (már amennyire lehet otthon PLC-zni) és után a tudással keress munkát ne a papírral.
Második válaszoló:
Én csak saját tapasztalatból mondom... Mondjuk én most progmatekos vagyok egyetemen, de csak azért, mert a második okj-m után rájöttem, hogy nem ér semmit... hiába ismerek millió programozási nyelvet, a kód addig spagetti, míg meg nem tanítják, hogy-hogy kell tervezni, dokumentálni, figyelni az apró részletekre... Magamtól tanultam programozni, fogjuk rá, hogy tudtam már egyetem előtt is, mert könyvből megtanultam, de aki magától tanúl, úgyis csak azt tanulja meg ami érdekli... Most amiket írtam úgy tűnhet, hogy nem vág egybe a te problémáddal, lehet, hogy én vagyok hülye, de úgy tudom, hogy a CNC, assembly programozás. Bárki meg tud tanulni assemblybe, csak egy kis logika kell hozzá, de magadtól úgyse fogsz utánajárni, hogy mi történik a gépen belül, ha beírsz egy ugróutasítást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!