Már észrevettem, de nem tudok vele mit kezdeni.
Én is wordben kaptam meg és ha másolom, ez lesz belőle.
Egy tanár adta, hogy megnézzük, hogyan működik a java adatbázis dolog meg szorgalmi feladat, mert órán nem volt rá idő.
Na már most, nekem nem megfelelően van konfigolva az IDE-m és nem is tudom a problémát, mert amit neten találok nem működik.
Amit én látok viszont, hogy van egy kapcsolódás meg pár darab metódus.
Nem kell konkrétan megmondani, hogy melyik sorban van a probléma, csak hogy mi vele a gond?
Mi vele a gond?
Mármint miért rosszabb, mint ami volt?
Leírtam, hogy nem jutok el oda, mert a probléma abban keresendő, hogy az IntellJ kéri, hogy telepítsek egy sql könyvtárat.
Életemben nem használtam Java-t, de megtaláltam, amit kér, egy bizonyos connectort.
Felteszem aztán igazából onnantól kezdve semmi.
Bár ez nem mostani téma, hanem már vagy 2 hónapos cucc, de máig idegesít, mert voltam vele magántanárnál is vagyis mentem volna, de ahogy kiderült, hogy szerver-kliens kapcsolat, az összes lelécelt.
Szal amúgy már baromira leszarnám, de egyszerűen amit itt meg a világban tapasztalok, az beszarás és már idegesít, hogy készítettem egy rakat beadandót, de ezzel a szarral nem hogy én, konkrétan senki nem tud dűlőre jutni.
Egy 20 forintot nem érő kód és senki nem tudja, hogy mi a gond?!
Hát hol van ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!