Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy lehet olyan setup.exe...

Hogy lehet olyan setup.exe filet designolni mint ami pl a Codexnek meg a Plaza-nak van?

Figyelt kérdés

Amit a címben is leírtam, hogyan lehet azt megvalósítani?Amit belinkelek,annak a zenéjét meg a hátterét, hogyan kell megvalósítani?

[link]

2022. okt. 8. 18:38
 1/3 anonim ***** válasza:
37%
Programozói ismeretekkel.
2022. okt. 8. 19:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Dizájnolást bármilyen képszerkesztővel megcsinálod (pl: Photoshop és társai) komponensenként - pl egyesével a betűket, külön a hátteret stb...

Ahhoz hogy valódi funkcionalitás is legyen mögötte tehát "program" legyen ahhoz kell valamilyen grafikus felhasználói interfész (GUI) kezelő keretrendszer (pl: WinForms, WPF stb...) ahol az egész funkcionalitást megalkotod (pl: nyomógombokat hozol létre, leprogramozod a telepítés menetét stb...) és itt használod fel, amit a képszerkesztővel megalkottál, tehát például a háttérképet a programnak, a gomboknak stílust stb...

Az hogy ilyen zene szóljon a program alatt szerintem 1 sor kódból megoldható - letöltöd a zenét pl: mp3 formátumban és beágyazod a programba

2022. okt. 8. 23:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.Így már értem 🙂
2022. okt. 9. 07:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!