Hogyan tudnám ezt a képességemet fejleszteni?
JavaScriptet tanulok, korábban nem volt programozási tapasztalatom.
A metódusokkal tisztában vagyok, az viszont nehézséget okoz hogy egy-egy összetettebb feladatnál megtaláljam hogy melyik funkció melyik után következzen. Vagy ha valaki más már megírta a kód egy részét akkor én hova tegyem be az újakat. Ezt hogyan tudom fejleszteni?
Mióta tanulod a nyelvet?
"a metódusokkal tisztában vagyok"
-ez kb. olyan mintha azt írtad volna, hogy matematikát tanulsz és tudsz összeadni
Gyakorolj sokat, először egyszerűbb példákat csinálj, majd egyre komplexebbeket és bele fogsz jönni... Más kódját értelmezni és részekkel kiegészíteni (főleg ha azt sz@rul írta meg a másik fejlesztő) általában nehezebb egy kezdő számára, mint sajátot csinálni.
Dokumentálatlan, hányadék, legacy kódot továbbfejleszteni ahol mindenféle keresztfüggőség van pedig mindig egy rémálom marad a fejlesztők számára...
Ez gyakorlás kérdése.
Hogy hova teszed az új kódot az meg attól függ hogy mit változtatsz a régin és mi a projektben lévő megszokások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!