Milyen laptopot ajánlanátok kezdő programozásra?
Pénzügy és marketing szakos egyetemistaként szeptembertől fogok digital marketing és fintech felé szakosodni, így a programozás fókuszú órák miatt erre szeretnék egy jobban teljesítő gépet venni.
A mostani hétköznapi gépem egy HP envy x360 ryzen5- és jó tapasztalataim vannak a márkával szóval vagy HP vagy Dell gépek vonzanak. Például a - HP Pavilion Gaming 15-ec2900nc, Dell Vostro 3510...
Python lesz órákon tanítva, ha ez számít valamit.
ca 300 EFt-ért milyen gépet ajánlanátok? apple kilőve ármiatt is, meg nem vagyok nagy IOS fan.
(totál új vagyok a témában úgyhogy egyszerűsített segítséget kérnék :D )
Köszike :)
"Python lesz órákon tanítva, ha ez számít valamit."
Jaj az nagyon számít!
Ahhoz csak a HP truvillion mixo r500-as a megfelelő gép.
Szerintem a mostani géped is jó, de azok is, amiket linkeltél (ha mindenképp akarsz újat venni).
Én csak pár dolgot emelnék ki:
- 4 vagy akár 6 mag alá ne menj,
- legyen legalább 16 GB RAM a gépben (8 GB szerintem már viccnek is rossz manapság)
- meg persze legyen SSD a gépben, de ez már mind olyan
Sok gépben lehet bővíteni is a RAM-ot, úgy látom a HP envy x360-ban is.
Abban Ryzen 5 4500U vagy mi van pontosan? Ha az, akkor szerintem simán jó.
Én a te céljaidra most nem is vennék új gépet, annyival nem jobbak, hogy megérje kiadni 300 eFt-ot.
Ha van is fölös pénzed, akkor is inkább várj még pár hónapot és akkor vegyél gépet akkori új hardverrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!