Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Programozás tanítást el...

Programozás tanítást el vállal valaki online?

Figyelt kérdés
reggel már írtam ide,h most kezdek programozni tanulni stb. Hát nem 100% hlesz a suliba programozás ezért ezzel a kérdéssel fordulok azokhoz akik tudnak már. Nem tudna valaki elkezdeni kicsit tanítani alapokat skypon vagy msnen írva? tudom nem konnyu kérdés meg persze kell hozzá kis ido is,mondjuk nekem max napi 45 perc jo vagy 1 ora. fizetni sajnos nem tudok érte de ha van mnégis valaki írjon légyszives
2010. szept. 22. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Először döntsd el, hogy milyen nyelvet akarsz tanulni. Utána meg autodidakta módon nagyon jól megtanulhatod a neted. Tele van az egész net tutorialokkal, példaprogramokkal, leírásokkal, csak rá kell keresni, és el kell kezdeni. Ehhez nem kell más, csak Te.

Aztán ha valahol elakadsz, lehet kérdezni pl itt, meg vannak specifikusan erre irányuló fórumok, ott is kérdezhetsz. Fogsz találni segítséget, de az alapokat simán megtanulhatod Te is magadtól.

2010. szept. 22. 14:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Milyen programozásra gondoltál? Amiben tudnék segíteni és egy kis alapot adni az a html, css, javascript, php, mysql. Lényegében ez "csak" webprogramozás de ha ezeket megtanulod akkor már sokkal könnyebb lesz más nyelvek tanulása is.
2010. szept. 22. 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:
én is magamtól kezdtem el tanulni c++-t, szerintem egyáltalán nem nehéz pedig absz. kezdő vagyok.
2010. szept. 22. 14:50
 4/7 A kérdező kommentje:
14:41 ha ez segít majd a késobbikben orulnék ha kicsit segítenél. Hol tudnánk ezt lehetove tenni?
2010. szept. 22. 15:00
 5/7 anonim ***** válasza:
A skypom az felejtő mert mobil netem van, úgyhogy maradna az email, vagy ha Székesfehérváron/környékén laksz akkor megdumáljuk.
2010. szept. 22. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Tanfolyam szerűen azért nem, de ha írsz privátot, akkor msn-en válaszolok a felmerülő keresztkérdéseidre.
2010. szept. 23. 13:31
 7/7 anonim válasza:
Szia! Programtervező informatikus szakra járok fősuliba, első éves vagyok, C++-t, Assemblyt tanulok, és szívesen segítek, így legalább rászánnám magam a tanulásra:D ha gondolod írj privit.
2010. szept. 23. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!