Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan kellene megcsinálni?

Hogyan kellene megcsinálni?

Figyelt kérdés

Nekem kellene egy olyan PHP feldolgozó ami egy táblázathoz ad hozzá adatokat!

A Táblázathoz lenne 2 input Az egyik (rublika) a regisztrált felhasználóé a másik (Rublika) az ellenfél (rublikája) ebbe a 2 inputba lehetne beírni az eredmény végeredményét. Pl egy meccs vége Y vs X|| Y-X 3-1 Akkor az első rublikába megy a 3 a másikba pedig az 1. A 2 input mellettt kitdnád választani egy legördülő listából, hogy melyik ellenfeled elleni mecs végeredményét akarod beírni! Magyarul nekem olyan adatokat kellene hogy beírjon a 2 input által: PL ha Y vs. X || Y 2-1 X akkor Y csapatnak beír 3 pontot a pontok oszlopba, beír 2-t a lőtt gólok oszlopba az X csapatnak beír 2 kapottgólt és 1 rugott gólt + mindegyik csapatnak a meccsek oszlophoz hozzáad egyet.

Nos ez lenne..

Nekem egy eredménybeíró-feldolgozó kellene!

Nagy megköszönném ha minél részletesebben akár konrét dolgokkal tuna segíteni! :)

Mégegyszer előre is köszi s segítőknek

2010. szept. 22. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát. Most azt várod, hogy kompletten megcsináljam, vagy valaki más megcsinálja helyetted? :)

Ez tulajdonképpen egy egyszerű feladat, csak azért időt igényel kivitelezni. Tudsz csinálni egyáltalán valamit php-ban? Mert ha igen, akkor inkább azt írd le, hogy melyik részt nem tudod megoldani, és szívesen segítek. Csak ne kelljen már az egészet nekem megcsinálnom, adatbázissal, formokkal meg mindennel. :P

2010. szept. 22. 14:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát nemnagyon értek a phphoz..

Azt sem tudom igazán mire lenne szükségem..

Ha tudnál irányadó dolgokat mondani azt megköszönnöém..És hogy tovább hogyan..

2010. szept. 22. 14:32
 3/4 A kérdező kommentje:

Azzal se vagyok tisztába, hogy mennyire bonyolult..

És mennyire inkább időigényes..

2010. szept. 22. 14:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha jól értem akkor egy input mezőbe beírt adatot szeretnél egy táblázatban megjeleníteni? Meg tudom neked csinálni ha gondolod, de milyen mezőket tartalmazzon a tábla, és milyen nevű input mezők kellenek ahová be tud írni a felhasználó?
2010. szept. 23. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!