Létezik olyan szolgáltatás, amivel HTTP lekérdezést lehet "proxyzni" egyedi headerrel?
A lényeg, hogy van egy időjárás-előrejelző oldal, ahonnan szeretnék különböző szél/villám/radar videókat megjeleníteni egy másik statikus privát oldalban.
Viszont a videókat nem lehet más oldalról behívni, mert ha nem a megfelelő Referer header-el megy ki a lekérdezés akkor 403-at dob rá.
Mivel Referer header hamisításra nem találtam semmilyen megoldást frontenden, ezért gondoltam csak van valamilyen szolgáltatás amivel ingyen lehet egyedi headerel lekérdezést kiküldeni amit ő utána visszadob.
Valaki ismer esetleg ilyen szolgáltatást?
Olyasmire gondolok mint a reqbin.com csak legyen hozzá API vagy valamilyen megoldás amivel átlehet passzolni egyedi header értékeket esetleg url paraméterben.
Hol szeretnéd mindezt?
Custom headert szerintem bárhol be lehet állítani, ha rákeresel.
Egy egyszerű html fájlba szeretném beilleszteni a videókat, <video> taggel.
Próbáltam fetch, xhr és serviceworkerben is a header-t módosítást, de nem engedi. Chrome pl. ezzel a hibaüzenettel dobja el a kérést: Refused to set unsafe header "Referer".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!