Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan kell letölteni a...

Anakinasw212 kérdése:

Hogyan kell letölteni a python nyelvet Windows10-re?

Figyelt kérdés

#programozás #Python #¤ß$Łł][Đđ
2022. jún. 15. 18:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
35%

Monolis kolléga, a kérdésedre válaszul: nem, nem fogunk Discordon beszélgetni, mert nincs miről.

Nem vagy olyan helyzetben, hogy te feltételeket szabj, az meg, hogy kinek gondolsz, a te egyéni problémád. Onnantól kezdve, hogy hibásan azonosítottál be, a váadskodásaidat is okafogyottnak tekintem.

Túlzásokba meg nem én esek.

A kötekedés helyett inkább gondold át, hogy mi az oka annak, hogy az értékelésed olyan, amilyen! (Nem, ezen az sem fog segíteni, ha elrejted a neved. A hülyeség attól még hülyeség marad.)

Mint már egyszer megmondtam, szerencsésebb lenne, ha fejlesztenéd a tudásodat. Nagyon ambíciózus módon vágsz neki a különböző, mélyen a rendszer felszíne alá nyúló kérdéseknek, de az az óriási baj, hogy hiányzik az a tudásod, ami ennek az átlátásához szükséges. Kicsit olyan ez, mintha a NASA-nak kezdenél magyarázni, hogy hogyan kéne hajtóművet építeni, miközben azt sem tudod, hogy mi az a hidrogén

Végül pedig az egésznek az az eredménye, hogy teleszórod az oldalt alapjaiban hibás kérdésekkel. Alaplaiban véve hibás ötletekkel állsz elő, és megmagyarázni sem lehet, hogy az miért hülyeség, mert nem érted meg.

Ezért javasoltam, hogy előbb mélyítsd el az ismereteidet! Majd ha átlátod a rendszerek működését, legalább alapszinten, akkor állj elő világmegváltó biztonságtechnikai ötletekkel!

Az pedig továbbra sem célravezető, ha telehányod az összes kérdést félig hibás "válaszokkal". Ne írj olyasmit, amit nem tudsz biztosan! Ha csak egy részében vagy biztos, akkor csak azt a részét írd le!

Továbbá: eredményesebb lenne, ha a tapasztalataid alapján válaszolnál. Azzal, hogy kikeresel két linket vagy videót, amit a kulcsszavak alapján kidobott a Google, egyáltalán nem biztos, hogy meg is válaszoltad a kérdést.

2022. jún. 15. 23:49
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
11-es, már elnézést, téged meg mi lőtt? :D
2022. jún. 16. 00:09
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy 11-es, te se vagy olyan helyzetbe, hogy megmond mit csináljak, hogy megmond mit tudok és mit nem. Destruktív vagy a közösség számára, remélem eltűntök innen a trollhadseregetekkel együtt. Figyelmeztetlek, nagyon remélem befejezed végre a kötekvést!

(Még valami, próbálj meg több privátot nem írni, mert már mindegyik fiókodat tiltottam).

Ez volt az utolsó reakcióm a kötekvésre, többször nem reagálok, elnézést.

2022. jún. 16. 00:26
 14/15 anonim ***** válasza:
6%
Tizenegyeske, nagyon gáz vagy már!!!
2022. jún. 16. 07:13
 15/15 anonim ***** válasza:
ha ezt a kérdést a gúgelbe írod be, akkor értelmesebb válaszokat kapsz.
2022. jún. 21. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!