Milyen tippeket tudtok adni c#-re?
Figyelt kérdés
Ez csak 1x megy le.
Ez talán működhet.
Szerintem csinálok az egészből egy update if/else scriptet aztán annyi.
2022. jún. 9. 20:12
2/6 anonim válasza:
Én az ilyen jellegű kérdésekhez csak azt tudom tippként adni, hogy még most kell feladni az egészet úgy, ahogy van, mert aki egy épkézláb kérdést nem tud magyarul megfogalmazni az sosem fog kódot írni.
3/6 anonim válasza:
Azt hiszem a kedves kérdező egy C# programozási nyelven megoldandó problémába botlott. Ez nem biztos, de a kérdés leírásából erre engedek következtetni. Esetleg leírod a megoldandó problémádat kérdező, vagy csak hangosan gondolkodsz, és nem is vársz segítséget?
4/6 anonim válasza:
Az a baj, hogy a kérdés lényegi része hiányzik.
5/6 A kérdező kommentje:
aki egy épkézláb kérdést nem tud magyarul megfogalmazni az sosem fog kódot írni
A kaúdokat matyar nyelven írák? Ahunvan ni a válasz te falusi
2022. jún. 12. 04:38
6/6 anonim válasza:
A kérdésnek nincs semmi értelme, mert nem derül ki mi a kérdés.
Van az a megoldás amikor Coroutine kell és van amikor Update alatt ismétlődő rész pl float-os Time.deltaTime-os számolgatással, vagy Time.time-ossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!