Bele szoktak menni ilyen üzletekbe a számítás technikai boltok?
..mindig így oldom meg a hardverek korszerűsítést!
beviszem abba a szaküzletbe a cserélni kívánt egységet, ahol anno vásároltam és beszámítják az új árárba, ami a lényeg, hogy működő képes állapotról előbbők meggyőződnek, hardver tesztelő progikkal. RAM, HDD, Monitor, cserém volt már így
első válaszadó vagyok.
csak alaktrész egységeket cseréltem így, legutoljára a videókarit, (a cserébe beszámított alaktrészek közül egyik sem volt még 1 éves!) az aktuális (napi) árlistájuk szerinti összeg 80% -át számították be az új termék árába.. (tehát, nem az 1 évvel ezelőtti, eladási árakat vették alapul)
Szia,
Ha 3 éve vetted, akkor 15-30e-ért veszik meg várhatóan. Sajnos általában az aktuális használt ár feléért, vagy valamivel alatta szokták beszámítani a cuccokat a boltok. Sokan emiatt eladják Vaterán meg PH-n drágábban, de én inkább eladom boltnak, mert akkor rögtön megkapom a zsét, és nincs kedvem a sok láma internetes érdeklődőnek magyarázgatnom, mi mire való...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!