Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen játékot csináljak?

Misimisi3 kérdése:

Milyen játékot csináljak?

Figyelt kérdés

Nincsen semmi ötletem,hogy milyen játékot készítsek,mondjatok légyszi ötleteket,valami olyasmit amit sokan játszanának

Köszönöm a segítséget előre is

2022. máj. 13. 10:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Csinálj puncipöcögtető játékot, amiben egy puncit kell pöcögtetni, és minél jobban pöcögteted, annál több pontot kapsz.

Lehet benne multiplayer is, értelemszerűen a fiúk lennének a pöcögtetők, a lányok meg a pöcögtetendők :D

2022. máj. 13. 10:30
 2/6 anonim ***** válasza:
jó játékot csinálj
2022. máj. 13. 10:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Egy olyan 3D játékot, ahol bolygókat illetve más égitesteket lehet egymással ütköztetni.

Sok sikert!

2022. máj. 13. 10:38
 4/6 anonim ***** válasza:

2D, 3D? mihez értesz?

Én pl egy elég összetett játékot csinálok amit több év lefejleszteni, viszont a kis elemeit más kis játékokban lefejlesztem és a végén berakom a nagyba.

Neked van egy nagyobb terved amit szeretnél megvalósítani? Szedj ki belőle kis részeket és alakítsd úgy, hogy önállóan is megállja a helyét.

2022. máj. 13. 10:56
 5/6 anonim ***** válasza:

valamilyen meglévő játékot csinálj meg pl.: [link]

vagy bármelyik táblás/kártyás játék

2022. máj. 13. 12:57
 6/6 anonim ***** válasza:
tripölé
2022. máj. 13. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!