Miért nem tudok cheat engine segítségével játékbeli valutát generálni androidos játékokban?
Bluestacksen három különböző androidos játékban (stumble guys, rider, coin master) próbáltam játékbeli pénzt hozzáadni.
Gond nélkül megtalálom a megfelelő value-t, módosítom, de a játékban semmi nem változik. Ezután pár másodperc múlva a cheat engine-ben is visszaáll az eredeti valós érték.
Mi a probléma? Ki lehet kerülni?
Valszeg jó a védelem és máshogy kell próbálni. Online játékoknál meg szinte lehetetlen. Próbálj más scan típust vagy value típust használni.
De lehet egyszerűbb lenne, ha letöltenéd a moddolt verzióját.
apkmody
moddroid
happymod
getmodsapk
apkhome
meg még van több tucat ilyen oldal
Én sem az első gugli találat után töltögetek. Redditen szépen összegyűjtögetik a megbízható/ kerülendő oldalakat.
Az első 3 megbízható, onnan gyakran töltöttem le. A moddroid és a happymod még írja is, hogy mennyire működik a mod vagy sem. (felhasználói értékelés alapján)
Utána kell nézni, nem vakon töltögetni és akkor nem lesz probléma..
De persze az is egy megoldás, hogy tízezreket költünk a játékra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!