Android Studio / IntelliJ editor kérdés?
Figyelt kérdés
üdv. Ha a képen látható módon barnás háttérrel kijelöl egy kódrészt az IDE az ha jól értelmeztem azt jelenti,hogy működik így (ami igaz,mert működik) de valami felesleges kört csinál így a kód és optimalizálni kellene?
Vagy mit jelent valójában ez a barna highlight a kód körül?
2022. márc. 19. 12:04
1/4 A kérdező kommentje:
@SuppressLint("ClickableViewAccessibility")
ezt ajánlja fel az ide, el is tűnik miatta a barnás highlight de még mindig nem értem mivel van baja az ide -nek :(
2022. márc. 19. 12:21
2/4 anonim válasza:
Nem "felesleges kört", de a lényeg valóban ez, hogy nem hiba van, csak gyanús, hogy valami nem szándékosan lett igy írva. Szép kifejezessel "code smell".
3/4 A kérdező kommentje:
köszi, akkor az annotációval nyomjam el és kész.
2022. márc. 19. 13:36
4/4 anonim válasza:
Ezt nem mondtam, sőt.
Ha ráguglizol az üzenetre biztos találsz magyarázatot, hogy mit jelent, hogyan javítható, vagy szükséges-e egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!