Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C# wpf-ben íródó asztali...

C# wpf-ben íródó asztali alkalmazás?

Figyelt kérdés

A projektemben van repository mappa, ebben van már két file, ezekkel nincs is baj, viszont hozzá kell még raknom egy GenericRepository és egy IGenericRepository file-t.Kérdésem az, hogy ezek tartalmát le lehet generálni valahogyan vagy meg kell írni?

Amit az iskolában csináltunk, az abból állt, hogy a tanár előre megadta a 2 file-t (.cs)és csak hozzátettük.

Viszont ezt most nem tudom csak símán hozzátenni,mert jelzi h a struktúrával vmi nem stimmel.

Jut eszembe az Error list törölhető?Azokra gondolok amely hibák abból fakadnak, hogy hozzárakva majd letörölve voltak file-ok?mert ugye attól hogy eltávolítok egy osztályt, a hiba ott marad...

Nagyon köszönöm a válaszokat

#C# #asztali alkalmazás #GenericRepository
2022. márc. 11. 12:30
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

Interfacet lehet osztályból generálni. A generikus repositoryt nem fogod tudni.

Az error listes kérdést nem annyira értem.

2022. márc. 11. 13:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod. Az error list-nél arra gondolok, hogy az alábbi bakit követtem el:

Építem fel az asztali alkalmazást, mígnem eljutok ehhez a bizonyos repository-hoz.Fogtam magam és a tanórán megadott két már említett file-okat belehúztam a mappába.Természetesen miután megnyitottam nézem, hogy más a namespace stb...Azzal a lendülettel kivettem a mappából, és gondoltam, hogy akkor létrehozok egy osztályt és majd folytatom...Igen ám, de ekkorra már az Error List jelezte a hibát és ezek akkor is ott vannak ha egyáltalán nincs GenericRepository a mappámban, arról nem is beszélve, hogy hiába akarok én új osztályt ezzel kapcsolatban, mert a régi hibák miatt azt is aláhúzza amit nem kellene.Ez így elég zavaró, hiszen ilyenkor elég sok hibajelzés van,de ugyanakkor meg nincsenek is már a projektben.Ezt szerettem volna valahogy kiüríteni onnét,de akkor kezdem azt látni, hogy akkor kezdjem elöről...

2022. márc. 11. 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ennek se füle, se farka.
2022. márc. 11. 16:40
 4/4 anonim ***** válasza:
A kódodat oszd meg egy kódmegosztón keresztül, mert így látatlanban csak találgatni lehet...
2022. márc. 12. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!