Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ajánlanátok olyan online...

Ajánlanátok olyan online fordítót (compilert), ami FreePascal-ból elkészíti a futtatható exe fájlt is?

Figyelt kérdés

Kb. tíz éve volt min. 1 db ilyen, használtam is, fordítás után egyből letölthető volt az exe fájl.

Most hirtelen kellene, de egyetlen online fordító oldalon sem találom, hol lehetne az exe fájlt megkapni.

2022. febr. 28. 12:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A gépre telepíthető nem jöhet számításba? Ha felteszed a Free Pascal-t, parancssorba "fpc.exe <fájlnév.pas> és már le is fordította.
2022. febr. 28. 13:11
 2/3 A kérdező kommentje:

Céges gép, ritkán írok programot, ezért nem kértem szoftvertelepítést, ami egy elég háklis folyamat.

De ha nincs más megoldás, kérni fogom.

Ma már egyáltalán nem maradt olyan weboldal, ami exe fájlba is leképezné a forráskódomat? (Esetleg hekkerek ki tudták használni vmire?)

2022. febr. 28. 15:14
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Portable módon telepíteni pendrive-ra, valami hasonlóan oldottam meg amikor nem akartam gépre telepíteni, de nem tudom hogy ezt a biztonsági probléma miatt engednék -e.
2022. febr. 28. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!