Nfc Rfid működése klónozása többi lent?
Figyelt kérdés
Gyakorolgattam az nfc technológiát ami tökre tetszik is viszont van egy
Mifare classic 1k kártyám amit a munkahelyemre kaptam mint belépő kártya na most ezt nfc vel be olvastam és szeretném klónozni ha egyáltalán lehet, Elég egy egyszerű nfc tag is?
be olvasni be olvassa ki hoz pár adatot viszont ha a klónozásra nyomok akkor már olvasási hibát jelez egyenlőre telefonnal próbálkozom
2022. febr. 22. 00:06
1/1 anonim válasza:
Azok a Mifare kártyák többet tudnak, mint egy egyszerű nfc tag, ha jól tudom, pár kilobájt méretű tárolójuk van, ami nyílván a beléptetéshez tárol valami azonosítót. Egyébként pedig a telefonos NFC és a Mifare kártya nem igazán kompatibilis, a telefonban levő máshogy működik, más protokol, más frekvencia és áramerősség esetleg.
Célhardver kell ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!