Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Internetes csalás fenyeget...

Internetes csalás fenyeget engem a WatsApp-on? SOS mit tegyek?

Figyelt kérdés

Felmentem az interpals nevű oldalra/alkalmazásra, külföldiekkel beszélgetni. Valóban vannak ott igazi emberek, de úgy nézem, akadt egy pár fake is.

De ezek azt akarták, hogy menjünk a WatsApp alkalmazásra. Az egyiket lélepleztem, hogy csaló, hogy nem is barátkozni akart velem, hanem valami csoportba bevenni, hogy pénzért kövessek, lajkoljak celebeket. Aztán most akadt egy másik, neki más kép van kitéve, mint az Interpalson, ami egy lementett modell képe lehet.

Rendkívül gyanús a dolog. Most olvastam, hogy a csalók a WatsApp-on támadnak.

Félek, hogy valahogy be tudnak majd nézni a telefonomba, vagy látják a telefonszámom.

Mit tegyek, töröljem a WatsApp alkalmazást? És hogy tüntessem el ezeket a csalókat?

2022. febr. 21. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A whatsappot törölheted, nem oszt nem szoroz, a hülyéket meg hanyagold!
2022. febr. 21. 20:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó, de ezeket a hülyék hol kell tiltani?
2022. febr. 21. 20:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Rákeresel google-ön. Passz, nincs WatsApp-om...
2022. febr. 22. 10:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Letiltottam őket, plusz töröltem a WatsApp-ot!
2022. febr. 22. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!