PHP-ben egy animált képre (gif) hogyan tudok úgy vízjelet tenni, hogy a kép animált maradjon?
asszem, sehogy.
Ugyemlekszek, hogy a php image fugvenyei alkalmasok animalt gif kezelesre. (Esetleg, imagemagic?)
Jajj de megsértettem valaki kicsi lelkecskéjét :D
Ha a kérdezőnek lövése sincs a kérdés témájáról akkor nem fogom komolyan venni, sajnálom ha neked ez problémát okozott (vagyis sajnálom a fszt :D)
Az en lelkecskemet max egy csakannyal tudnad megserteni, es meg akkor sem biztos.
Csak nem tudom, minek irsz, ha lovesed sincs a dologrol.
Valoban, teljesen egyszintu dolog a filctollal kepernyore rajzolas, es a php kepkezelesi fugvenyei.
De tudod mit? En rajzolok neked egy viragot a kepernyomre filctollal, te meg leprogramozod nekem php-ben, oks? :P
carbohydrate:
De, sejtettem, egeszen addig, amig a masodik valaszaban oda nem bofogte "ha a a kerdezonek lovese sincs a temarol" sorokat, amit szerintem a az o "szakami hozzaertesi" szintjen igazan nem kellene.
Szoval, de ez legalabb akkora humor, mint reszegen a buli kozepere szarni, majd elokapni a fogpiszkalot, es sunit csinalni belole.
Szoval, de innen olvasva pont hogy egy szintre hozta - es sajnos az en olvasatomban ilyet csak az engedhet meg maganak, akinek a ketto egyszintu kihivas.
Lehet persze, hogy az zavar meg, hogy meg itt is a "proramozas" tema alatt ertelmes diskurzust varnák el - ami lehet hogy egy ordas baromsag.
Nemtagadom, ha igy van, akkor bennem a hiba. Akkor mellaculpa, es remelem a humoros valasztars minden fontos kerdesere hasonloan hasznos valaszt fog kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!