Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A php kiterjesztést mihez...

A php kiterjesztést mihez kell hozzárendelni, hogy működjön?

Figyelt kérdés
Letöltöttem egy nyelvi csomagot, aminek a kiterjesztése php. Sikerült :-( elállítanom, így most a php-kat nem a hozzávaló progi ismeri fel, hanem amit én adtam meg. Hogyan csinálhatnám vissza?
2008. dec. 15. 11:56
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

attól függ, mi a neve a hozzávaló proginak

mindenesetre jobb kattintás a php-n >> társítás >> program választása >> tallózás (kikeresed a programot) >> OK (de előtte ha azt akarod h mindig azzal a programmal nyissa meg, pipáld be az ablak alján a pipát)

2008. dec. 15. 12:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy hogyan kell társítani, azt nem tudom, hogy mihez. Az utorrenthez akartam a nyelvi csomagot beállítani. Hozzárendeltem az utorrenthez, de ezzel nagy hülyeséget csináltam. Ezt szeretném megoldani. Ja és így gondolom, hogy minden php kiterjesztést az utorrenthez akarja párosítani.
2008. dec. 15. 13:04
 3/5 anonim válasza:
100%

Valószínűleg te nem a nyelvi fájt töltötted le, hanem sikerült egy php oldalt letölteni.

A php kiterjesztéssel ellátott fájlok ugyanis olyan állományok, amik webes programozási nyelvet tartalmaznak. Ez egy számítógépes szkriptnyelv. Dinamikus weboldalakat szoktak vele készíteni.

Ezeknek az állományoknak a futtatásához nem külön program kell, hanem egy feltelepített és beállított webszerver.

2008. dec. 15. 13:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi, igazad van. Megoldottam. Most már működik.
2008. dec. 15. 14:07
 5/5 anonim válasza:
Böngészőhöz kell társítani és valszeg az a php nem a windows nyelvi csomagja, hanem egy honlapé.
2010. febr. 17. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!