Hogyan lehetne letölteni ezt a videót?
Ilyennel még nem nagyon találkoztam, sehogy se lehet letölteni a videót, és az oldal forrásában kutakodva se találok semmi konkrét dolgot. Online video letöltő oldalakra meg hiába másolgatom be a fenti linket, nem történik semmi, és ha a forrásban lévő linkeket másolgatom akkor sem, nem létezik hogy ne lehetne letölteni valahogy.
Chrome video letöltő kiegészítőket is próbáltam, egyik sem észleli hogy lenne videó az oldalon amit le lehetne tölteni...
Van ennek valami egyszerű módja, vagy egy bonyolult feladat lenne ebbe belemenni?
Vagyis ez:
https://www.youtube.com/watch?v=-EUPaXWjaeg
a videó.
* Video DownloadHelper: [link]
* yt-dlp: [link]
mind a kettő letölti
Ezen mi nehéz??
Ha jó linket küldtél vagy nem hülyeséget nézek, ez egy szimpla youtube videó.
Youtube to mp4 és le is tudod tölteni.
#4: "ezt csak azért linkeltem mert nem tudnátok megnézni a többit"
Amit belinkeltél, az az általunk belinkelt Youtube-videó (ami szimplán be van ágyazva a weboldalba), az simán letölthető a fent említett programokkal.
Ha a fizetős tartalom nem a Youtube-on van fenn, hanem a saját oldalról van hosztolva, akkor legrosszabb esetben képernyőrögzítő programmal (például OBS-sel: [link] ) rögzítheted.
Nekem pl egyetemen van olyan, ahol a tanárnak vannak rejtett videói, de ugye a link birtokában meg lehet tekinteni. Itt is szerintem hasonló a helyzet.
Lehetne vele valamit kezdeni, de ugye előfizetés nélkül próbálkozni se tudok.
A felvevő tényleg jó ötlet. Nem kell ott ülnöd feltétlenül, csak a végén leállítanod a felvételt.
Na, ha a fizetös videók is a youtube-n vannak, akkor a forrásból ki tudod bányászni a linket, aminek a birtokában már le tudod tölteni.
Ha nem a youtube-n vannak, akkor müködhet a következö:
- megnyitod a videót
- megnyitod a developer toolst(F12)
- átváltassz a network tabra
- rászürsz, hogy csak a médiákat mutassa
- befrissíted az oldalt
ha szerencséd van, akkor itt lesz olyan request ami a videót szedi le, erre ha jobb gombal rákattintasz valahol ki tudod másolni a linket.
gl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!