Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Diploma nélkül tényleg csak...

Diploma nélkül tényleg csak maximum kékgalléros asszissztens lehetek az it szektorban?

Figyelt kérdés

Most vagyok végzős es mar tudom h az informatika erdekel de a matek nagyon remesen megy ezert az egyetem egyenlore meg nem jatszik de minap olvastam ezt a cikket

[link]

Ez igaz?

Remelem nem mert ha igaz akkor az okj alatt ossze kell majd szednem magam matekbol

2021. dec. 30. 12:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%
2021. dec. 31. 05:26
 12/14 anonim ***** válasza:
60%
Az egyetemek helyében nekem is fájna a valóság. Nem csodálkozom a reakción.
2021. dec. 31. 13:13
 13/14 anonim ***** válasza:
37%

Ha az a csávó. Annyi ereje sincs, hogy olyan akkreditált szakos indítson ami megfelelően képzett oktatók legyenek és a bootcampet verje.

Egyben van feketegallér is, ha már napra kész.

2022. jan. 2. 09:33
 14/14 anonim ***** válasza:
84%
Én Diploma nélkül próbáltam állást keresni, rengeteg helyre beadtam önéletrajzomat, szinte minden olyan hírdetésre, amelyre lehet esély bejutni. Egyiktől sem jött válasz, hogy legalább interjúra hívnának be. Elvégeztem egy mérnökinformatikus bsc-t, azután újra adtam be önéletrajzokat és már 80%-ban visszahívtak. Szóval igen. Diplma nélkül eléggé nehéz elhelyezkedni, mert már az önéletrajz beadásának a fázisába kidobnak a kukába és még az interjúra sem jutsz be. Természetesen, ha van protekciód akkor bejuthatsz bárhová.
2022. jan. 4. 15:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!