Dolgozik köztetek valaki esetleg valamilyen Nvidia Jetson készülékkel?
Nálam itt a "laborban" van Jetson Nano, Jetson_AGX_Xavier, Jetson_TX2, és Jetson NX. Mezőgazdasági és autóipari alklmazásra üzemeltetünk ezeken computer vision detektorokat. Ezeknek üzemeltetése Jetsonokon szinte külön szakma, és én lettem megajándékozva ezekkel gyönyörű feladatokkal.
Bárki bármelyik típusól diskurálna, teljesen nyitott vagyok. Én viszem ezt a Jetson témát a csoportban. Sajnos nem ért hozzájuk nálunk senki semmit, ezért szó szerint a dobozból, sírból kellett feltámasztanom őket nulla segítséggel. Van egy Machine learning szakértőnk, de ő sajnos csk a machine learing/compute vision modellek elkészítésében gyakorlott, abban nem hogy azokat hogyan lehet optimálisan edge device-okon üzemeltetni. A Jetson-okhoz peig absz semmit nem ért ő se.
Elég komoly feladat ezekkel napi szinten dolgozni és szívesen tartanám sorstársakkal a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!