Hol találhatok lehetőséget arra, hogy megsirassak egy Binance vagy más kriptovaluta tőzsde felületre tervezett kereskedő robotot?
Figyelt kérdés
Van némi programozási tudásom, viszont még nem tartok ott, hogy megírjak egy ilyen programot, viszont szükségem lenne rá. Arra gondoltam, hogy valaki, aki ért hozzá, megkérném, hogy írja meg ezt a programot, de nem találtam ilyen embert, hosszas keresésé után sem. Akit találtam, csak a devizákhoz értett és nem vállalta be, hogy elkészíti. Lehet, hogy ha angol nyelven keresnék, akkor találnék, viszont az egyeztetés, a részletek megbeszélése nehézkes lenne (már egy jó pár „kibérelhető” robotot kipróbáltam, pl.: Cryptohopper, Bitsgap, 3Commas, viszont ezek nem rendelkeztek olyan funkciókkal amikre nekem szükségem lett volna).2021. dec. 4. 18:47
1/2 anonim válasza:
Én saját szerer alkalmazást írtam hasonló célokra, ami a tőzsdék API leírása alapján. Amiket én írtam adatgyűjtők és feldolgozók, de a legtöbb tőzsde ad lehetőséget kereskedésre is az API-n keresztül.
Milyen spéci funkciókra van szükség?
2/2 A kérdező kommentje:
Hasonló funkciók kellenének, mint az arbitrázs robotokhoz, és a tranzakció is hasonlóan nézne ki, viszont nem épp úgy, mint egy arbitrázs során. Az összes kriptovaluta kb 5 perces diagramjának az adatai alapján kéne meghatározni a profitábilisabb trancakciót, mindegyik kriptovalutának a Bitcoinhoz és valamelyik stabil coinhoz viszonyított árát kéne elemezze.
2021. dec. 4. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!