Mi az oka, hogy egy IT cég, a toborzásos rendezvényén az alábbi négy egyetemek hallgatóinak teszi lehetővé a részvételt?
Nyilván máshol is van IT képzés, feltételezem a debreceni sem lehet annyira rossz.
Jah és az olyan kommentelők ne is jöjjenek ide, akik a felesleges bullshitet képesek nyomtatni, hogy aki nem a BME-n végez, az tökhülye.
Nyilván nem a forraltborozás érdekel, hanem gondolom ha jelentkeznél hozzájuk, a többi egyetemről ki vagy zárva, hogy esetleg szóba állnak veled.
"Forralt borozz telephelyeink egyikén,…
…amennyiben infós, villamosmérnök és matematikus hallgató vagy az alábbi egyetemek valamelyikén:
• Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
• Eötvös Loránd Tudományegyetem
• Miskolci Egyetem
• Szegedi Tudományegyetem
• Óbudai Egyetem"
És pesten szerinted nincs más képzés? Corvinus gazdinfo, BGE gazdinfo, PPKE mérnökinfo és még sorolhatnám, van egy pár.
Mert Debreceni hallgató nem lakhat Pesten?
Kérdeztem, nem kaptam még választ.
De ha ez az ok, akkor jogos.
Nem azé', de ez a négy egyetem, éppen öt.
Amúgy meg, valóban, ahogy írják is, csak olyan cégnél teljesíthet a hallgató gyakot, amelyik szerződésben vállalta a dolgot adott egyetemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!