Milyen egy szoftverfejlesztő átlagos napja cégnél?
Mellékállásban lehetne végezni?
Hétvégente programoznék leginkább, mert hétköznap mással foglalkoznék.
A cégek hány nap munkát kérnek általában és mennyit home officeban?
Köszi!
#11:
főállásban PHP
mellékesben/hobbimnál C#
bár utóbbit prefálom és jobban is értek hozzá, de amikor abban dolgoztam nem volt ennyire kényelmes a munka
Én eddig csak nagy multinál dolgoztam. Csakis a saját eddigi tapasztalataimra hagyatkozva mondom, hogy a legtöbb projektünkben kerüljük azokat a bedolgozókat, akik jelentősen kevesebb órában vagy a többiektől nagyon eltérő munkarendben dolgoznak. Ennek az az oka, hogy nehezebb velük az egyeztetés, mert nem tudunk velük élőben beszélni. Általában körülményesebb minden kommunikáció, mert a feladatleírást is csak levélben illetve doksik formájában tudjuk megadni, ami több munkát igényel a többi dolgozótól. Ha elakad, akkor nehezebb neki segíteni. Pl. ha egy probléma elemzése közös munkát igényel, abban sem tudunk segíteni.
Ettől függetlenül dolgozunk olyanokkal, akik csak 4 órát vannak munkanapokon, nekik a legegyszerűbb feladatokat adjuk, amit ha elrontanak sincs baj, mert más is meg tudja csinálni. De ilyen munka nem mindig akad. Ennél rövidebb munkaidőnek nem látjuk értelmét. Nálunk mindenki home office-ban van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!