Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C# tanulásához milyen könyvet...

C# tanulásához milyen könyvet javasoltok?

Figyelt kérdés
2021. nov. 28. 22:54
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Felejtsétek már el a könyveket légyszi. Nem a 80-as években élünk. Nézz videókat, udemy, pluralsight, vagy akár itt egy egyszerű yt link: https://www.youtube.com/watch?v=GhQdlIFylQ8

Ingyen van, könnyebb up-to date anyagot találni, van mögötte community. Hajrá!

2021. nov. 28. 22:59
 2/10 A kérdező kommentje:
De a könyv illata, az, hogy megfoghatom, nekem jobb egy kicsit.
2021. nov. 28. 23:21
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Az informatika nem a könyvekről szól. Mire megírnak, lektorálnak, kiadnak egy könyvet, aztán megveszed... Addigra már totál elavult a tudás, és nem sok értelme van.
2021. nov. 29. 00:10
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
#2 akkor esténként olvass valami regényt.
2021. nov. 29. 00:24
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

Fel nem tudom ép ésszel fogni, hogy mi ez a könyvellenesség. A kérdező kezdő. Az ő szintjén miért lenne szükség mindarra a képességre, amit a legmodernebb C# 10 vezetett be? Az alapok elsajátításához a C# 3 bőven elegendő - sőt, tovább megyek, a C# 2 eszköztára is elég lesz neki. A C# ezen verzióihoz pedig bőven van irodalom még magyarul is. Például Reiter István könyve ingyenesen letölthető a neten. De ha (antikváriumban) megvásárolható könyvek kellenek:

[link]

[link]

Továbbá, hiába tudod egy nyelv nyelvtanát, ha nincs gyakorlatod abban, hogyan fejezd ki magad általa. Ez a képesség pedig sokkal fontosabb, mint maga a nyelv. És egyébként sem árt, hogy a nyelv egyes dialektusai (verziói) milyen változásokat, fejlesztéseket hoztak.

2021. nov. 29. 00:57
 6/10 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező, ne hallgass a pronyókra. A legjobb ismeretforrás a mai napig a nyomtatott könyv.
2021. nov. 29. 06:43
 7/10 anonim ***** válasza:
56%

A Zsebkönyv sorozatból ajánlom a következőt, én a Pythonról szólót vettem meg.

[link]

2021. nov. 29. 08:08
 8/10 anonim ***** válasza:
83%

A Microsoftos dokumentációt és útmutatókat ajánlom:

[link]

2021. nov. 29. 10:32
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
2021. nov. 29. 14:49
 10/10 anonim válasza:
83%
2021. nov. 29. 15:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!