Hol lehet hirdetést feltenni programozás beadandóval kapcsolatban?
Ja megnéztem a felvételi statisztikákat erre az évre és sehol nem látok ~150 főt.
BME - 690
OE - 315
PTE - 130 + 25 levelező
DE - 118
SZTE - 81
GDF - kb 80
DUE - 35
GDF - kb 20
@10
Ha nem gond, nem konkretizálnám az egyetemet és a kart, mert azon belül a mérnökinformatikusoknak csak én tartok olyan Programozás 1 kurzust, ahol C-t tanulnak, így pillanatok alatt be lennék azonosítva, amit - talán megérted - nem szeretnék. (Ha érdekel a feladat, elküldöm privátban.)
Bocsi, a levelezős mérnökinformatikusoknak nem én tartom a Progi1 -et.
A létszámot picit túlbecsültem, de nem sokkal. Most megnéztem a tanulmányi rendszert és a nappali BSc - n összesen 133 ember vette fel a kurzust. Ebben benne vannak a frissen érkezők (de nem mindenki, mert van, aki akkreditáltatja, ha máshol már teljesített ilyen tárgyat) és azok is, akiknek tavaly vagy előtte nem sikerült és úgy döntenek, hogy épp ebben a szemeszterben újra megpróbálják.
A felvételi követelmények, közelmúltban foganatosított szigorítása óta kicsit visszaesett a létszám, de előtte volt, hogy 150 fölé is kúszott a résztvevők száma (de mondom, ebben létszámban az újrázók is mindig benne voltak / vannak).
@10 -nek.
(Plusz a külföldiek, angol nyelvű Programming 1 kurzusán is van 41 hallgatóm, így jócskán 150 fölé kúszik a Progi1-esek létszáma.)
"így pillanatok alatt be lennék azonosítva,"
Ehelyett beletelik vagy 10-15 percbe is. :)
"Ehelyett beletelik vagy 10-15 percbe is."
Jó, hát az sem lenne katasztrófa, ha nevesítenének, hiszen semmi olyan hsz -t nem írtam itt a gyakorin, amit ne vállalnék akár mondjuk egy nyilvános fb -poszt alatti kommentben is.
Egyszerűen csak arról van szó, hogy észrevettem, hogy nem egyszer másként viszonyulnak az emberhez - van, hogy pozitívan, de van, hogy negatívan - , ha tudják kicsoda, s mi a pozíciója ....
A negatívumok meg nem hiányoznak.
" hogy nem egyszer másként viszonyulnak az emberhez - van, hogy pozitívan, de van, hogy negatívan - , ha tudják kicsoda, s mi a pozíciója ...."
Ez igaz.
"A negatívumok meg nem hiányoznak."
Ez meg jogos.
Kedves kérdező!
Valószínűleg már C.Z oldalán fennt vagy, de én szívesen megírom, viszont felelősséget nem vállalok, hogy a védésen alfafa vagy más labvez nem fog megrapelni :D. 3.éves villanyos vagyok beágyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!