Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyire szükséges a React,...

Mennyire szükséges a React, Vue, Angular használata?

Figyelt kérdés

Egy portfóliót és blogot tervezek épp magamnak, mint projektmunka. Backendhez arra gondoltam, Pythont használnék, pl Djangoval, a community és az elérhető, elég könnyű dokumentációk miatt, de ha váltani kellene, nodejs lenne a #2. Azon gondolkodtam, hogy biztos szükség van valamilyen js frontendre? Mármint, pl djangot nézve, van lehetőség frontenddel dolgozni, pl vannak template-k, static file támogatás, jinja meg szerintem fantasztikusan könnyen kezelhető, így pl django backenddel egy sima html, css, talán kis js script kombó szerintem tökéletesen eleget tenne a dolognak,talán jqueryvel társítva, csak épp nem tudom, milyen hátrányai lehetnek, ha így oldom meg, nem pedig pl react-ot használva.

Szivesen fogadnék tanácsokat, esetleg pár tippet.

Válaszokat előre köszi!

2021. nov. 11. 12:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem kötelező, senki sem tart fegyvert a fejedhez, hogy egy adott keretrendszert kell használnod a saját portfólióoldaladhoz. Ha számodra szükséges a kliens oldali JS használata használhatsz sima, "vanilla" Javascriptet, vagy használhatsz bármilyen, számodra tetszetős keretrendszert, ha annak szükségét látod.
2021. nov. 11. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!