Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Scratch és Python kezdő...

Scratch és Python kezdő feladatokat honnan lehetne letölteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Valaki tudna tanácsot adni abban, hogy önálló tanuláshoz hol lehet feladatokat találni, lehetőleg megoldókulcscsal együtt?

Köszönöm szépen előre is! :)

2021. okt. 5. 22:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Mennyit tudsz?

Egyébként meg a tanárodtól szerintem tudsz kérdezni ilyen témában.

Egyébként én úgy kezdtem, hogy egy barátom kitalálta hogy kéne neki egy program, ami csak weboldalként létezett előtte, elhatároztuk hogy versenyzünk, másfél nap alatt a Google segítségével össze dobtuk. Aztán egy GUI-s változat jött, aztán még pár projekt ami engem érdekelt. Szerintem érted mire gondolok. Keress valami egyszerűt, amit megvalósíthatsz. Ha nincs ötleted akkor:

-átváltó program (valuta, mértékegységek)

-program aminek megadod a nevedet és köszön neked

-program ami kiszámítja az átlag sebességet ha X idő alatt érsz oda, és Y a távolság

Több ötletem hirtelen nincs, de légy kreatív, ne félj kérdezni, és a Google sem harap.

2021. okt. 6. 06:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Itt van egy csomó bevezető project különböző nyelvhez-technológiához: [link]
2021. okt. 6. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!