Hol találhatok fejlesztőt egy hírportal ötletemre?
Leírom kb mit akarok.
Egy olyan portal fejlesztésre várok árat, ami tulajdonképpen több oldalt fogna össze 1 rendszerben.
Azaz 1 admin felülettel tudjak kezelni több oldalt, amiknek hasonló tartalmai lesznek.
Címszavakban:
- egyszerre egy adminon tud kezelni 6-10 portalt
- mobil barát megjelenés
- Programajánló elhelyezés - Végülis ez 1 kis kép, 1 rövid cím, 1 dátum és a link ahova mutat ez a cikkek alján lesz
- banner kezelő (oldalanként) (tudjak feltölteni bannereket és azok helyzetét meghatározni hogy hol jelenik meg)
- szerkesztők hozzáadásának lehetősége
- nyereményjáték (kikapcsolható a menüpontokból is ha épp nincs játék, mert kb csak néha lenne)
- cikk írás egyszerre minden felületre (Bepipálható legyen melyik oldalakra menjen vagy ha csak az adott oldal tartalmát módosítanám akkor az adott oldal tartalma kerüljön elém)
- azaz a cikkek egyéni szerkesztése oldalaként is megoldható legyen
- kategóriák nevei szerkeszthetőek legyenek oldalanként
- kategória választás a cikknek
- kereső az oldalon (mindegyiken)
- címkék (oldalanként)
- közösségi gombok alul
- cookie jóváhagyás m
- adott cikkben kikapcsolható hirdetés (ha a téma miatt pl nem akarom)
- kódolás php-ban
A domainek egy tárhelyen lennének, tehát az összes egybe lenne!
Bármi kérdés van azt várom privátba. Illetve az ajánlatokat is.
Látványban nincs nagy elvárás. Egyszerű, letisztult legyen, de majd mutatok mintát.
Remélem hogy sikerül hamar találnom valakit az ötletemre aki korrekt áron el is készíti.
Csak nem tudom hol érdemes ezt keresni. Erre ajánlatokat bekérni? Mikre figyeljek? Előre is köszönöm!
Wordpress motor. :D 1,5 millió. :D. És mit programoznál, mert kb csak összekéne kattingatni az egészet... 2 hónap? Ez meg lenne pár nap alatt WP-vel, de olyan is lenne... :D
Másfél milla -> egyedi fejlesztés.
És ki csinálja meg neked ingyen Wordpress motorral?
Egyesek azt hiszik, hogy a WP minden tud, egy csettintésre a vázolt admint is mögé rakja.
Én natív php-ra vagy C-re gondoltam.
Nem ismerem a WP-t sem, laravelt sem, egyéb keretrendszereket sem.
Nem is szoktam ilyesféle melókat vállalni. Csak azt írtam le, hogy ha vállalnám, akkor mibe kerülne, idő és költség alapon.
9
Értem, akkor ügyfél igény kikötéssel nem használjuk a Wordpress-t, így a Wordpress által biztosított CMS rendszert sem, így azt nulláról le kell fejleszteni. Nem azt mondtam, hogy wp pluginokat kell összekattintgatni. Azért használunk wordpresst, mert biztosít ingyen egy cms rendszert ami mögé lehetne programozni az üzleti igényedet.
Az extra fejlesztéssel így módosul a becslés:
- CMS rendszer fejlesztése az általad megfogalmazott igényekkel: durván 3 hónap
- 2.259.000 Ft extra költség és 3 hónap fejlesztési idő (egyedi cms, CI/CD folyamat, tesztelési idő stb)
":D Wordpress motorral kb ingyen is meglenne :D"
Akkor nyilván nem kell hozzá sem tudás, sem idő.
Állj neki. Fél óra alatt meg is lesz. (És még az is sok, mert fél órát sem fog neked senki ingyen dolgozni :D
"miért nem csinálod akkor meg a kérdezőnek?"
Nem vagyok webfejlesztő, Wordpressezni meg pláne nem akarok :D
Kicsit akkor én is belekotyogok a vitába.
Kaptam ajánlatot pl portal csoportra aminek alapján mehetne a project.
Lásd:
Árat nem írok, de jóval alatta van az itt leírtaknak.
Aztán kaptam mástól is mintát aki már csinált hírportalt és az is jóval az 1 millió alatt van. Kaptam itt is sok tanácsot, stb. Köszönöm. Szerintem kicsit túlgondolta sok ember a dolgot. Én nem egy indexet vagy ilyesmit akarok. Napi max 2000 látogatóra felesleges. Ennél többet meg nem fog az oldal behozni oldalanként. Vagy ha igen akkor nagyon zseni vagyok mert akiknél dolgoztam portalok azok is nehezen mentek 1.000.000 egyedi látogató felé havonta. Ami ugye napi 30.000 látogató ami óránként 1-2000.... Csak gondoltam azért ezt hozzáteszem. Ha van bárkinek ajánlata bátran jelezze. Több lehetőségből választhatok legalább.
Ami pedig az árakat illeti. Tök változó szerintem ki mit hogy és mennyiért csinál. Kár ezen vitázni. Nem az ár mutatja a tudást. Ahogy az évek se. Egy diák pont úgy csinálhat jót mint aki már tapasztalt. Ahogy festőből se jelent semmit hogy valaki 30 éve csinálja vagy 2. Ugyanúgy lehet jó és rossz. Szóval feleslegesen ne kapjatok össze. Nem érdemes. Köszönök minden hasznos tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!