Autohotkey, script felgyorsítása?
Lényegében, már van egy meglévő kódom hozzá, hogy sokkalta de gyorsabb legyen, viszont, tudtok e valami olyan módszer-t, amit senki nem ismer, csak az aki tud ilyen módszert :D
Bár, elegendő a sebesség, nem is arról van szó, de mindig is, ha valami jól tud teljesíteni, az mindig jó.
"beírom a kódot ami a script sebességét növeli, mármint, a script elejére, a sebesség és a proci használat megnől, ezáltal, 3x 4x gyorsabb lesz."
Szívesen adok ilyen kódot, de gyorsabb nem lesz tőle. De igazából nem kellek hozzá, mert elb. kóddal akár saját kútfőből is le tudod terhelni a processzort.
Nem nem, tévedsz, inkább megmutatom, mire gondolok, én csökkenteni szeretném a kód beolvasási sebességet, nézd:
#SingleInstance Force
#KeyHistory 0
#NoEnv
#MaxMem 1000
#Persistent
#MaxThreadsBuffer On
#MaxThreadsBuffer 250000
#MaxThreads 50000
#MaxHotkeysPerInterval 99000000
#HotkeyInterval 99000000
Thread, priority, 1
SetControlDelay, -1
SetBatchLines, -1
SetMouseDelay, -1
#NoTrayIcon
SetDefaultMouseSpeed, 0
SetWinDelay, -1
SetKeyDelay, -1, -1
ListLines, Off
SendMode Input
Process, Priority, , A
Thread, interrupt, 0
DllCall("SetProcessWorkingSetSize", Int,-1, Int,-1, Int,-1 )
DllCall("Sleep",UInt,0)
DllCall("psapi.dll\EmptyWorkingSet", "UInt", -1)
DllCall(gdiplus.GdiplusStartup, "ptr*", token, "ptr", &bin, "ptr", 0)
DllCall(gdiplus.GdipCreateBitmapFromScan0, "int", 1, "int", 1, "int", 0, "int", 0x26200A, "ptr", 0, "ptr*",pBitmap)
Ilyesmire gondoltam, ez az, amit összegyűjtöttem, más scriptekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!