Autohotkey, script, ami egy fájlból, az egész szavakat kigyűjti, és egymás alá helyezi?
Tehát, ha egy fájlban vagy, és 2-t kattintasz akkor kijelől, egy szót. Nekem ilyen scriptre volna szükségem, annyi volna a lényege, hogy Ansii és Unicode kompatibilis legyen, minden karakterre kiterjedjen, egymás alá tegye őket, más sorba. Volt egy script, ami megcsinálta, de
@ @.reloc | đ
@ B AWAVATVWSHěŘ H‹!6 H1ŕH‰„$Đ 1ŔH‰„$° WŔ)„$ H‰„$Đ )„$Ŕ HŤ
z čÝó HřđG H‰ĆIľ €HřsHŤĽ$Ŕ @wI‰˙H…öu.ë>H‰óHĂ
Ezeknél nem akart működni, ha viszont, segít valaki, hogy ezeknél is működjön, az nagyon hasznos lenne. :)
(Az egész szavak alatt, az 1 betűsek is bele számítanak, amiatt nem kell aggódnunk)
"Ahogy a javascript-es automata regisztrálós userscript is sikerült egy oldalon, úgy ez is sikerülni fog :D"
Hallottál már tesztautomatizáció-ról esetleg karma tesztekről? Én értem, hogy miért vagy elhivatott, és addig jó amíg így van. De te most arról beszélsz, hogy adatot kutyulgatsz ilyen olyan programokkal, és olyan áttörést vársz tőle, mintha kitaláltál volna egy új, processzor mélységű adattömörítési algoritmust.
Ez a kérdés már "lejárt", itt az új: https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas..
és lőn világosság... így este 10-kor... 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!