Java programozással akarok foglalkozni, melyik fejlesztői környezetet ajánljátok? Az IntelliJ IDEA-t vagy az Eclipse-t?
Nekem? Mindenhol. Úgy kezdődött, hogy ingyen licensz a zsír új laptop mellé. Azonnal. Ahol ez nem volt biztosított, oda be se ültem, mivel komolytalannak tartom. Az eclipse-ben egyvalami jó: a windowbuilder. De ha megkapod a jetbrains ingyen licenszet, akkor ez is megoldódik.
Én csak azt mondom, hogy ne beszélj butaságokat. Attól, hogy a te kis munkahelyeden, ahol feltételezem magyar ügyfeleknek, kicsi pénzért, magyar mentalitással, magyar kollégákkal, magyarul beszélve, magyar dokumentációkat írva tákoltok valamit, azt mindennek nevezem, csak nem komoly munkahelynek.
SAP
most akkor jobb neked? többet tudtál meg? okosabb lettél? Elmondjam esetleg a székek típusát amiket kapunk?
Igen, igy mar biztosan tudom, hogy hazudsz. Masfel evet voltam az SAP-nal, nem irnak elo vagy tiltanak IDE-ket, azt hasznalsz, amit akarsz.
Te trollkodni jarsz ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!