Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy lehet újraprogramozni...

Hogy lehet újraprogramozni egy lcd-s tetris kütyüt?

Figyelt kérdés
Most ránéztem egyre, nagyon érdekel hogy tudnám újraprogramozni valamivé, bár lehet hülyeségnek hangzik, de kíváncsi vagyok rá. Egy 5cm hosszú kis lcd-s játékkészülékről van szó, pár éve kfc-ben lehetett valami menüért kérni, van több is

#KFC #Tetris #Gametoy
2021. szept. 8. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem igazán van interfésze programozáshoz, egyszer-írhatónak tippelném, és amúgy az alapszoftver megléte ("OS") kétlem hogy el tudnád indítani bárhogy.
2021. szept. 8. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezekben egyszer programozható vezérlők vannak az olcsóság miatt, nem tudsz vele mit kezdeni.
2021. szept. 8. 21:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezekben a kis vackokban többnyire egy maszkprogramozott, nagyon kis teljesítményű kontroller van.

De ha így, ha itt kérdezed, akkor az újraprogramozhatóval se nagyon tudnál mit kezdeni.

Inkább vegyél egy arduino uno-t.

2021. szept. 9. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!