Miért van Miskolcon ilyen kevés fejlesztői állás?
Tudj felmutatni egy olyan projektet amiben aktívan részt vettél.
Mesélni arról hogy miért csináltad, hogy állsz vele, miket használtál.
Nálam ez egy tényleg innovatív megoldás volt, amin azóta is dolgozok és potenciálisan milliókat érhet, dollárban.
Volt olyan hely ahol nem hitték el, volt olyan hely ahol azt mondták nem tudnak megfizetni, pedig nem mondtam még fizu igényt.
De ez nagyon extrém példa, nem kell megváltani a világot.
Valami biztos van amit meg akartál/tudtál valósítani az egyetem alatt és tudsz róla beszélni.
Akár a diplomamunkád is lehet, de akkor úgy kezded, hogy xy volt alapvetően a diplomamunkám, mert érdekelt a téma, és már előtte is foglalkoztam vele, majd a leadás óta is fejlesztem. Ezt és ezt tudja.
Minden ember más, ha gondolod írj rám és kompenzáció ellenében csinálunk egy interjút, átbeszéljük a dolgokat amiket csináltál stb, majd rá pár napra még egyet.
Ültem már mindkét oldalán az asztalnak, sokat hibáztam, sok hibát láttam. Idáig egy emberrel volt ilyenem, őt utána az első interjún felvették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!