Miért kapok undefined értéket, amikor a JSON szerverről leolvastatom az adatokat?
Amikor lefuttatom a lekérést, a lekért adat undefined lesz:
Milyen visszatérési értéket kell megadni a getServerData függvénynél, hogy működjön?
Szerintem ez inkább amolyan (az újraindult) újratervezés-szerű valami, amit a saját gépükön modelleznek egy live-serverrel, tavaly is voltak már hasonló kérdések. (a napokban volt már több ilyen jellegű "érdekes" kérdés; a legjobb az volt, amelyik oldalakon keresztül nem volt képes megnyitni egy vscode-ban szerkesztett html-t, mert nincs ott, ami ott van az egy chrome link - de rá nem kattintott - viszont minden válaszolót elárasztott minősíthetetlen tartalmú és hangvételű privát üzenetekkel, és a válaszai is ugyanilyen stílusúak voltak - valószínűleg valaki pont emiatt töröltette a kérdést, tegnap este még megvolt! de már írt ki újakat... :)
@kérdező
Talán valami ilyenre
function startGetUsers() {
getServerData(" [link]
data => fillDataTable(data, "userTable")
);
esetleg ilyenre
function getServerData(url) {
let fetchOptions = {
method: "GET",
mode: "cors",
cache: "no-cache"
};
return fetch(url, fetch.Options).then(
response => response.json(),
err => console.error(err)
);
}
gondolsz?
1-es: a tananyagban azt mutatták, amit tanulok éppen, de nem magyarázták el részletesen, nem igazán értem.
2-es: sajnos úgy se működik
Próbáld meg lekezelni try catch-el a promise-t, és meglátod melyik sorban van a hiba.
És még a hiba előtt logold végig a változókat, meglátod, hogy "meddig" jó még, és hol romlik el.
@3 "Szerintem ez inkább amolyan (az újraindult) újratervezés-szerű valami, amit a saját gépükön modelleznek egy live-serverrel"
Bakker, így aztán rohadtul nem egyszerű segíteni.
Kérdező, ha a böngészőben megnyitod a JS konzolt, oda tudsz copy-past-tel JS parancsokat, függvényeket bemásolni és ott parancsokat végrehajtani, így is lehet elég gyorsan hibát keresni.
(3) [{...}, {...}, {...}]
részt nyisd le és küld el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!